مقایسه تاتو ابرو میکروبلیدینگ و میکروپیگمنتیشن
امروزه تاتوها با تکنیک های مختلف و با دستگاه هایی همچون میکروبلیدینگ و میکروپیگمنتیشن انجام میشه. این روزها استفاده از تاتو برای زیبا سازی و تغییر مدل ابرو، لب و زیباتر کردن حالت چشم استفاده میشه .
روشها و تکنیک های اجرایی تاتو از گذشته تا به حال تغییرات زیادی پیدا کرده که این تکنیک ها هر کدوم دارای ویژگی ها، مزایا و معایبی بوده و با گذشت زمان، تکنیک های جدید و پیشرفته تر به وجود اومده .
تکنیک های جدید علاوه بر اینکه عوارض کمتری داره، با ظاهری طبیعی تر و زیباتر همراه شده. اگه میخواین درباره مقایسه تاتو ابرو میکروبلیدینگ و میکروپیگمنتیشن و تفاوت های آنها بیشتر بدونین این مطلب رو تا انتها مطالعه کنین.
تاریخچه تاتو با روشهای قدیمی
تاتوهای قدیمی (روش خالکوبی) رنگدونه رو در عمق بیشتری از پوست وارد می کردن ؛ به همین دلیل احتمال آسیب به بافت پوست و پیاز مو در این نوع تاتو زیاد بود.
در روش میکروپیگمنتیشن ابرو (micropigmentation) با دستگاه های برقی که دور موتور قابل تنظیم هست ، تاتو انجام میشه و با وسایل استاندارد، پیگمنت های معدنی با کمترین آسیب و تخریب بافت، وارد پوست شده و آرایش دائم و ماندگاری رو برای فرد فراهم میکنه.
روش میکروبلیدینگ ابرو (microblading) نوعی تاتو محسموب میشه که به شیوه ای ظریف تر، زیباتر و کم آسیب تر نسبت به تاتوهای قدیمی ، با ابزار این تکنیک که قلم دستی ساده ای هست انجام میشه. سوزن ها به صورت ردیفی بر روی این قلم وصل شده و پیگمنتر به کمک اون خطوطی رو به شکل نامنظم برای فرم دهی بهتر به ابرو ایجاد میکنه.
تفاوت روشهای تاتو قدیمی با میکروبلیدینگ و میکروپیگمنتیشن
تاتوهای قدیمی (روش خالکوبی) با توجه به عمق کاشت و نوع تکنیک علاوه بر اینکه یه کادر پر رنگ و ناجور به جا میذاشت ، حالت غیرطبیعی در صورت و مدل ابرو به وجود می آورد؛ به طوری که اکثر افرادی که از این روش استفاده کردن امروزه با وجود تکنیک های جدید از تاتوی خودشون ناراضی هستن.
احتمال ایجاد اسکار و ضایعات پوستی در این تکنیک به دلیل عمق بیشتر انتقال رنگدونه بیشتر بود ؛ ضمن اینکه انتقال بیماری از فردی به فرد دیگه در اون بالا بود.
تکنیک میکروپیگمنتیشن تقریبا شبیه تاتو به شیوه قدیمی بوده با این تفاوت که ظرافت بیشتری نسبت به تاتو به روش قدیمی داره و به دلیل عمق کمتر نفوذ رنگدونه، به بافت پوست آسیب کمتری میزنه و ظاهری طبیعی تر داره.
دستگاه هایی که به کمک اونها تکنیک میکروپیگمنتیشن اجرا میشه، كارتريج هاي يكبار مصرف داره که موجب میشه تا حد زیادی انتقال بیماری از فردی به فرد دیگه کم بشه و نسبت به تاتو به روش قدیمی ، شیوه ایمن تر و بهداشتی تری محسوب میشه.
میکروبلیدینگ به روش دستی و با یه وسیله غیر الکتریکی انجام میشه. خطوط ایجاد شده برای ابرو، به شکلی نامنظم و ریز و درشته که همین مسئله باعث میشه، ابرو نمایی طبیعی و زیباتر داشته باشه. این روش آسیب كمتری به پوست وارد میكند و با تکرار ترمیم چند سال یکبار رنگ آن به قرمزی یا سبزی نمیزنه.
مقایسه درد و دوران بهبودی روشهای قدیمی با روشهای جدید
تاتو با روش قدیمی به دلیل عمق کاشت رنگدونه با درد بیشتر و دوره درمان و بهبودی طولانی تری همراه است.
در روش میکروپیگمنتیشن به دلیل ظرافت سوزنهای این دستگاه ، فرد درد کمتری رو تجربه میکنه. زمان درمان و بهبودی کامل پوست پس از انجام تکنیک میکروپیگمنتیشن کمتر از تاتو به روش قدیمی و کمی بیشتر از روش میکروبلیدینگ است.
روش میکروبلیدینگ نسبت به روش میکروپیگمنتیشن دوره بهبودی کوتاه تری داره و به دلیل سطحی بودن خراش های ایجاد شده در پوست، با درد کمتری همراه میشه.
مقایسه ماندگاری و دوام تاتو با روش قدیمی و روش میکروپیگمنتیشن و میکروبلیدینگ
ماندگاری و دوام تاتو تحت تاثیر عوامل متعددی قرار میگیره از جمله این عوامل میتونیم به عمق انتقال رنگدونه ، میزان قرارگیری در معرض هوا و اشعه فرابنفش، کیفیت مواد مورد استفاده، نوع پوست و … اشاره کنیم.
اما به طور کلی می تونیم بگیم انجام تاتو به شیوه قدیمی به دلیل نوع رنگی که در این تاتو مورد استفاده قرار می گرفت همچنین به دلیل عمق نفوذ رنگدونه، ماندگاری بالایی نسبت به سایر تکنیک ها داره.
روش میکروپیگمنتیشن ظاهر طبیعی تری و ماندگاری کمتر نسبت به تاتو به شیوه سنتی داره اما اگه بنا به دلایلی تصمیم به تغییر آرایش دائم خود داشته باشین ، این کار کمی سخت و زمان بره.
روش میکرو بلیدینگ، از روش های طراحی نیمه دائم ابرو بوده که بسته به نوع پوست ، جنس و کیفیت رنگ استفاده شده ؛ تقریبا حدود 6 ماه تا 1-5/1 سال ماندگاری داره و بعد از آن شروع به کمرنگ شدن میکنه.
ماندگاری تاتو در روش میکرو بلیدینگ کمتر از روش میکروپیگمنتیشن و تاتو به شیوه قدیمی بوده ؛ بنابراین اگر به هر دلیلی قصد تجربه و استفاده از تکنیک های دیگه برای فرم دهی به ابروهای خودتون داشتین ، با استفاده از این تکنیک، این کار به راحتی امکان پذیر میشه .
عوارض استفاده از رنگهای فیک (تقلبی)
در هر 3 روش، کیفیت رنگ استفاده شده بسیار ضروری و مهمه و چنانچه از رنگهای فیک (تقلبی) استفاده بشه میتونه عوارضی رو به همراه داشته باشه که مهترین این عوارض عبارتند از:
- پخش رنگ در زیر پوست و بدشکلی تاتو
- به وجود آوردن عفونتهای شدید و گاها غیر قابل جبران
- بد رنگ شدن تاتو به مرور زمان و به جای گذاشتن ته رنگ قرمز و آبی و سبز
تاتوهایی که با دستگاه های میکروبلیدینگ و میکروپیگمنتیشن و با تکنیک های مختلف اجرا میشه در صورتی که به شیوه اصولی توسط فرد متخصص و با تجربه در این زمینه و با رعایت نکات بهداشتی اجرا بشه عوارضی به دنبال نداره ؛ در غیر این صورت علاوه بر انتقال بیماری های خطرناک واگیر دار میتونه در محل تاتو شده، بد فرمی و بد رنگی به وجود بیاره و شما رو دچار دردسرکنه.
برای پیشگیری از هر گونه آسیب احتمالی بهتره کار تاتو خودتون رو در مراکز معتبر و نزد افراد متخصص و با تجربه انجام بدین. در سالن زیبایی مهرنوش حبیبی در تهران خدمات تاتو به صورت کاملا تخصصی و در محیطی استریل و حرفه ای ارائه میشه.
دیدگاهتان را بنویسید